Enter your keyword

Jessica

OVER JESSICA

Hoihoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn portfolio. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Jessica Wiegers een drieëntwintigjarige vrolijke creatieve meid en afgestudeerd als kunst en technieker. Momenteel ben ik woonachtig in het oosten van het land, in het dorpje Glanerbrug wat onder het mooie Enschede valt.

Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik begonnen aan de kunstzinnige HBO studie kunst en techniek aan de Hogeschool Saxion in Enschede. De afgelopen jaren heb ik genoten van mijn studie, waarbij ik in de eerste twee jaar kennis heb gemaakt met alles wat te maken heeft met creatieve media. In het derde jaar heb ik stage gelopen bij Pixa webdesign en de minor Art & Copy gevolgd aan de NHL in Leeuwarden. In het laatste jaar heb ik mij onder andere gespecialiseerd in illustreren, animeren, typografie en verpakkingen. Tevens heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij TriMotion waar ik een animatie heb gerealiseerd voor YouLab.

Tijdens mijn studie ben ik breed opgeleid, maar in de jaren heb ik een affiniteit gekregen met grafisch vormgeven (print media), illustreren en animeren. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn fotocamera om mooie plaatjes vast te leggen. In mijn portfolio vindt je het een en ander waar ik de afgelopen jaren aan hebt gewerkt.

Als je meer over mij wilt weten, of wellicht met mij wil samen werken, neem dan contact met mij op via het contact formulier op de contact pagina.