Enter your keyword

Jessica

OVER JESSICA

Hoihoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn portfolio. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Jessica Wiegers een zesentwintigjarig vrolijke creatieve meid en afgestudeerd als kunst en technieker. Momenteel ben ik woonachtig in het oosten van het land, in het dorpje Glanerbrug wat onder het mooie Enschede valt.

Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik begonnen aan de kunstzinnige HBO studie kunst en techniek aan de Hogeschool Saxion in Enschede. De afgelopen jaren heb ik genoten van mijn studie, waarbij ik in de eerste twee jaar kennis heb gemaakt met alles wat te maken heeft met creatieve media. In het derde jaar heb ik stage gelopen bij Pixa webdesign en de minor Art & Copy gevolgd aan de NHL in Leeuwarden. In het laatste jaar heb ik mij onder andere gespecialiseerd in illustreren, animeren, typografie en verpakkingen. Tevens heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij TriMotion waar ik een animatie heb gerealiseerd voor YouLab. Tijdens mijn studie ben ik breed opgeleid, maar in de jaren heb ik een affiniteit gekregen met grafisch vormgeven (print media), illustreren en animeren en fotografie.

Momenteel ben ik werkzaam bij Wisa, producent in bedrukte ballonnen & promotie artikelen als dtp/content creator. Hierbij werk ik aan orders van klanten maar ben ik ook bezig met product fotografie, social media, vormgeving van de jaarlijkse prijslijst, onderhoud van de website, de promotievideo en overige taken met betrekking tot de huisstijl.

Daarnaast heb ik ook mijn eigen bedrijf in het maken van eigen sieraden, kekka jewellery.

Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem dan een kijkje in mijn Portfolio!
Mocht je meer over mij willen weten, of wellicht met mij wil samen werken, neem dan contact met mij op via het contact formulier op de contact pagina.